Noi nu ar trebui să ia o dieta ca o pedeapsa, ci ca un nou mod de a manca, pe care o vom menține pentru o lungă perioadă de timp, să se simtă mult mai bine, atât fizic, cât și psihologic.

Vrei pentru a începe o dietă și că într-adevăr a fost eficient? Atunci nu ratați aceste sfaturi.

Completează tau o dieta sanatoasa si dieta ta va deveni la o soluție mult mai practică

foto5Completează tau o dieta sanatoasa si dieta ta va deveni la o soluție mult mai practică, pentru că, probabil, așa a fost până în prezent pentru tine.

 1. Crede că ai de a face

Este posibil să aveți nu este foarte clar ce trebuie să facă dieta, dar ar dori să piardă în greutate sau pur și simplu să se simtă confortabil cu tine la fel.

Amintiți-vă că o dieta va fi, dacă într-adevăr convinși de acest lucru. Aceasta este cheia завершалось cu succes.

Astfel încât să păstreze în minte că tu trebuie să găsească motivul pentru care ați decis să ia această dietă și pentru aceasta, puteți pune în lista de pliere argumente pro și contra ei.

 1. Uită-te înainte și după

De multe ori, dacă ne-am pierde în greutate încet, nu suntem în măsură să realizăm o mare schimbare, care într-adevăr s-au confruntat.

Pentru a face acest lucru cel mai bine este de a face o fotografie. Vă va ajuta să vedeți dumneavoastră progresive pierderea în greutate și de a te motiva.

 1. Definește bine, scopul tau

Trebuie să fie clar ceea ce doriți să obțineți în dieta ta.

De exemplu, dacă doriți să consolideze muschii, trebuie să rămânem la o dieta bogata in proteine.

Da, nu trebuie să uităm faptul că este mai bine să nu desanimarte este de a fi cu adevărat realist, cu obiectivele sale și întotdeauna astfel de sănătos.

 1. Să nu mănânci mereu același lucru

Dacă mănânci mereu același lucru, plictisitor. Cu toate acestea, o dieta sanatoasa nu trebuie să fie plictisitor.

Dieta poate fi un moment bun pentru a utiliza și de a face noi retete, care vă va permite să experimenteze cu tot felul de legume și fructe, precum și alte produse.

Puteți dezlănțui imaginația și să găsiți rețete sănătoase și низкокалорийных feluri de mâncare!

 1. Știu, având în vedere capriciile că ești das

Trebuie să fie foarte conștienți de licență, că tu vei îngădui, atunci când sunteți pe o dieta, sau, în caz contrar, puteți termina distruge puterea de unul singur.

 • Dacă luați dulce, că ar fi într-o măsură și o dată pe săptămână. Fii atent cu mulțime, și de multe ori ceea ce iei.
 1. Mesteca lent

Mesteca încet, vă va permite să nu pentru a ajunge la masa de prânz sau cină, cu nerăbdare și cu mai mult de foame, pentru că te vei sătura.

Credeți că creierul are nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a trimite un semnal de sațietate, așa că, dacă mâncați mai repede, ingerirás mai mult în mai puțin timp, suma, posibil, chiar necesar.

 • Pentru aceasta, puteți aloca 10 minute, se ia fiecare masa.
 • Foarte important este, nu face nimic altceva decât să se concentreze pe produsele alimentare și de a preveni apariția dorinta de a manca orice altceva.
 1. Vede cumpăra fără foame

Cel mai bun pe care le puteți face este de a merge și a cumpăra, fără foame. Nu va putea intra în caprichosque, de obicei, de multe ori nesănătoase.

foto6

Atunci când faci cumpărături, încercați să facă o listă și să mănânce. Deci, du-te, mai calm, și vor fi mai puține ispite.

 1. Să fie clar, că nu există diete minune

Sunt sigur că ați auzit de aceste minunate dieta, care oferă de a pierde in greutate rapid.

De dedsgracia, adevărul este că nu funcționează pe termen mediu sau lung, deoarece duce la pierderea de apă și a masei musculare. De fapt, dacă faci acest tip de dieta puteți câștiga mai mult în greutate sau de a duce la o încălcare a sănătății.

 1. Să acorde o atenție la micul Dejun

Mic dejun-cea mai importanta masa a zilei, și trebuie să presupunem deci. Micul dejun ar trebui să facă nu mai puțin de 20% din norma de calorii pe zi.

Trebuie să se aibă în vedere faptul că ne oferă energie pentru restul zilei, și, prin urmare, nu ar trebui sa lipseasca.

Printre recomandate alimente sunt:

 • Produse lactate (lapte, iaurt, brânză albă, unt)
 • Fructe
 • Sunca
 • Pâine și cereale
 • Sucuri
 • Cafea, ceai sau ciocolata
 1. Nu uitați de apă

Bea suficientă apă în timpul zilei-acest lucru este foarte important. Trebuie să se aibă în vedere faptul că ajută la buna funcționare a sistemului digestiv.

Cantitatea recomandată – de 1,5 litri și 2 litri, distribuite între apă, ceai de plante sau de supa de legume.

Reamintește, în acest context, că ceaiul este un antioxidant mare, cu conținut ridicat de flavonoide prezente în plante. Astfel, poate fi un mare aliat pentru a reduce stresul și de a îmbunătăți concentrare.